Grazia Fashion Masterclass

Grazia

Hi,

Vandaag waren we bij de Grazia Fashion Masterclass workshop. De workshop was van Het Zalando presents 10days Downtown programma van Fashionweek Nederland.
Het werd gehouden in het Lloyd Hotel Amsterdam en wij gingen naar de middag sessie.
Mede door deze workshop zijn we geïnteresseerd in het bloggen, wij waren al van plan om een blog te starten, maar we wisten niet zo goed hoe. We hebben erg veel geleerd door de workshop.

http://www.modemusthaves.com/
http://www.modemusthaves.com/
http://www.modemusthaves.com/
http://www.modemusthaves.com/

Cara Schiffelers
Eerst vertelde Cara Schiffelers over haar leven als een director bij Grazia, hoe ze gestart is over het werk bij Grazia. Eerst werkte Cara Schiffelers bij de Elle, de Elle is een maandblad dus natuurlijk erg anders dan de Grazia. De Grazia is een weekblad en ze werken 6/8 weken vooruit, maar er zijn ook dingen die er op het laatste moment worden ingedaan. Je moet veel contacten op de wereld hebben die je tot een succes maken en je helpen. Cara reist de hele wereld over om haar contacten zo goed mogelijk te behouden en haar werk goed uit te voeren.

IMG_2947
Lonneke Nooteboom
Daarna was het woord aan Lonneke Nooteboom. Lonneke staat bekend om haar blog StyleMyDay. Lonneke vertelde over haar leven, ze is al 14 jaar styliste, 2 jaar eigen mode en lifestyle blog, personal shopper, styling cursussen, styling shoots, geeft workshops en mode events. Lonneke heeft voor haar succes hard gewerkt en gaf ons tips over het bloggen en liet ons een kijkje nemen in haar dagelijkse agenda. Je staat bijna nooit stil en bent altijd hard aan het werk, om 22u is het dan eindelijk tijd voor quality time.

10 Days Downtown Fashionweek

Na de workshops kregen we 2 goodiebags, en was tijd voor een drankje en mocht je meedoen aan een Zalando winactie door jezelf aan te kleden door kleding die daarvoor hingen. Je maakte kans op €250,- shop tegoed.
Het was een leerzame en een erg leuke dag.

Jurk: Supertrash Slippers: Sam Friday
Jurk: Supertrash
Slippers: Sam Friday

Zalando Winactie

Door deze dag zijn we begonnen met deze blog en we hopen dat jullie ons blijven volgen!

Goodiebags

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s